Opening Ceremony opent pop-up store in Covent Garden

De capsulecollecties van Chloë Sevigny en Proenza Schouler ter eren van de Olympische Spelen zullen er onder andere te verkrijgen zijn.

Het Amerikaanse modemerk Opening Ceremony opent aan het einde van juli, net voor het begin van de Olympische Spelen, een pop-up store in de Londense winkelwijk Covent Garden. Het is de eerste Opening Ceremony winkel in Europa.In de pop-up store zullen collecties van Kenzo, Rodarte, Maison Michel en Toga terug te vinden zijn. Ook de capsulecollecties van onder meer Proenza Schouler, Chloë Sevigny, Kitsuné, Band Of Outsiders, Patrik Ervell ter ere van de Olympische Spelen zullen ontwerpen, zijn er te verkrijgen. Daarnaast brengt Opening Ceremony een collectie in samenwerking met de Britse kledingketen Topshop.

Historische wijk
“De lancering van een Opening Ceremony pop-up store is een belangrijke stap in de groei van ons bedrijf”, vertellen Humerto Leon en Carol Lim, de oprichters van Opening Ceremony, aan Women’s Wear Daily. “In de laatste tien jaar hebben we eerst de deuren geopend in New York, daarna hebben we winkels opgezet in Los Angeles en Tokyo. Covent Garden hadden we eigenlijk sinds het begin al in het oog. Het is een historische en wereldbekende shopbestemming en we kijken uit naar wat Opening Ceremony kan toevoegen aan die opwindende toekomst.” (JK)

De Opening Ceremony pop-up store in Covent Garden opent zijn deuren eind juli op het adres King Street 31-32 en sluit zijn deuren weer in de herfst. Op dat moment zal een beetje verder de straat op een grotere boetiek van Opening Ceremony openen op het adres King Street 35. Intussen kunnen jullie al terecht op de website van het merk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content