Ontwerpers voor het goede doel

Enkele ontwerpers, celebrities en zelfs een voormalige president slaan de handen in elkaar voor het ecologische goede doel.

Op de Amerikaanse website charitybuzz kan u onder de slogan ‘A bid to save the earth’ tot 19 april bieden op unieke items waarvan de opbrengst naar vier milieu-organisaties gaat.

Daguitstap met Bill Clinton

Zo kan u bieden op een daguitstap met voormalig president Bill Clinton of op een safaritrip naar Kenia. Maar ook de liefhebbers van bekende ontwerpers kunnen hun hart ophalen. Een winkelsessie bij Barneys ter waarde van 2500 dollar, een persoonlijke styling sessie bij Lanvin of een babbel met Vera Wang zijn enkele van de items die waarschijnlijk bij velen op hun droomlijstje staan.

It-bags van Stella McCartney

Ook ontwerpster Stella McCartney zet zich in voor het goede doel door vijf unieke en ecologische handtassen te creëren. Stella sloeg de handen in elkaar met creatievelingen zoals Mr. Brainwash, Bunta Inoue en Peter Tunney. Naast de it-bags van Stella kan u ook bieden op enkele Fendihandtassen.

Er bestaan voordeligere manieren om uw steentje bij te dragen, want sommige items worden geveild aan heel hoge prijzen. De vraag is natuurlijk of die andere manieren even leuk zullen zijn. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content