Ontdek deze 6 nieuwe adresjes

© .

Elke week openen er in België heel wat nieuwe winkels, webshops en andere plekjes die ons bezoekje waard zijn. Om het overzicht te behouden voorzien we jullie op geregelde tijdstippen van een lijstje met de nieuwste adresjes.

Tweede Maurice Coffee Bar in Berchem

Ontdek deze 6 nieuwe adresjes
© .

Het gaat hard voor Véronique Leysen. De wintercollectie van haar knitwear label loopt als een trein en haar Maurice Coffee bar in de KBC Boerentoren doet het ook nog steeds goed. Op zondag 1 november opent de onderneemster de deuren van haar tweede koffiebar, vlakbij het stationsplein van Berchem. Het wordt een gezellige, huiselijke koffiebar waar je kan genieten van brunch, lunch en natuurlijk heerlijke koffie.

Opening op zondag 1 november 2015 met big brunch (10u-18u). Reservatie is mogelijk via www.mauricecoffeeknits.com

Alle weekdagen op van 7u30 tot 18u00. Weekend van 10u00 tot 18u00 (elke zondag big brunch)

Plein Publiek in Antwerpen

Ontdek deze 6 nieuwe adresjes
© .

Het gloednieuwe seizoensconcept Plein Publiek zwaaide de deuren open. De Fierens-gebouwen aan het einde van de Nationalestraat krijgen met dit nieuwe gebeuren een tijdelijke nieuwe invulling. De bedoeling van Plein Publiek? Een EATerTAINMENT-experience aanbieden. Plein Publiek is een totaalconcept dat volgens de seizoenen leeft. Alles evolueert mee met de seizoenen, van de programmatie tot de menukaart, aankleding en activiteiten.

Ontdek Plein Publiek tijdens het openingsweekend van 30 en 31 oktober. Iedereen welkom.

Keuken elke dag open vanaf 16u, Ma gesloten, Zo vanaf 11u.

Bodum in Brussel

Ontdek deze 6 nieuwe adresjes
© .

De allereerste Bodum-winkel in België is gearriveerd. In deze ruime winkel shop je het Deense keukendesign, voor zeer betaalbare prijzen. Brussel kreeg ook als tweede land een eigen Bodum café, zodat klanten de koffie en thee die gezet werd met Bodumproducten terplekke kunnen proeven. Lees binnenkort meer over het merk op onze site.

Adres: Avenue de la Toison d’Or 26, 1000 Brussel

Open van 7:30 – 19u30

vlakbij de Apple store aan Avenue

Ontdek deze 6 nieuwe adresjes
© .

Het Amerikaanse beautymerk Bobbi Brown opende deze week een nieuwe vestiging in Antwerpen. Je kan er terecht voor onder andere advies op maat maar ook voor Bobbi’s Makeup Lessons.

Adres: Korte Gasthuisstraat 43, 2000 AntwerpenHeropening A.P.C.

Ontdek deze 6 nieuwe adresjes
© .

Jean Touitou heeft de A.P.C. boetiek in Antwerpen volledig vernieuwd in samenwerking met architect Laurent Deroo. De ruimte werd volledig opengetrokken met paskamers in het centrale gedeelte, geïnstalleerd onder een diamantvormig plafond bestaande uit spiegels. Een bezoekje waard.

Adres: Lombardenvest 12, 2000 Antwerpen

Yz’Bel

Ontdek deze 6 nieuwe adresjes
© Knack Weekend

Het Belgische juwelenlabel Yz’Bel opent zijn eerste Feel Good Store in hartje Antwerpen. Het aanbod wordt aangevuld met de “Yz’Bel favourites”, fijne spullen die Véronique en Evita, de dames achter het merk, zelf mooi of lekker vinden en die perfect aansluiten bij de leefwereld van Yz’Bel. Wie nood heeft aan een rustmomentje tijdens het shoppen kan even opwarmen bij een kop koffie of heerlijke Soshun-thee met een cupcake erbij.

Adres: Gierstraat 2 (Hoek Gierstraat), 2000 Antwerpen

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content