Ontdek deze 4 nieuwe adresjes

Elke week openen er in België heel wat nieuwe winkels, webshops en andere plekjes die ons bezoekje waard zijn. Om het overzicht te behouden voorzien we jou op geregelde tijdstippen van een lijstje met de nieuwste adresjes.

Lotte Martens Flagshipstore

De 33-jarige textielontwerpster Lotte Martens heeft een grote voorliefde voor ambachtelijke zeefdruk, iets wat in de vergetelheid dreigde te raken door de opmars van digitale prints. Al haar producten worden in beperkte oplage én met de hand geproduceerd in haar eigen Leuvense atelier of in samenwerking met partners uit België en Nederland. Haar exclusieve stoffencollectie heeft dus ook een erg duurzame kant.

Paternosterstraat 14/16 – 3010 Leuven

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes
© Lotte Martens

De Bijenkorf – webshop

Wie ooit op de Dam in Amsterdam wandelde, stapte ongetwijfeld de Bijenkorf binnen. Het bekendste luxewarenhuis van Nederland steekt de grens over, virtueel althans. In Nederland opende de Bijenkorf zes jaar geleden al een webshop, vanaf nu is ook België aan de beurt. Met meer dan 1000 merken lijkt het onmogelijk dat je niets naar je zin vindt.

www.debijenkorf.com

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes
© De Bijenkorf

Massimo Dutti

Het Spaanse label zag het levenslicht in 1985 en is na dertig jaar een belangrijke naam geworden in het modelandschap. Met bijna 800 winkels in meer dan 70 landen kunnen we niet om Massimo Dutti heen. De Brusselse Guldenvlieslaan heeft er een nieuw shopadresje bij sinds midden september.

Guldenvlieslaan 22, 1050 Elsene

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes
© Massimo Dutti

LNKNITS Flagshipstore

Na vele omzwervingen via zomer- en winterpop-ups heeft Ellen Kegels een vast adres in Antwerpen geopend. Liefhebbers van haar alpace knitwear weten haar al een tijdje online te vinden. Maar niets leuker dan de zachte, wollige sjaals en cardigans even te voelen voor je er helemaal verliefd op wordt.

Leopoldstraat 22, 2000 Antwerpen

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes
© LnKnits

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content