Notoire anti-feminist roept op tot wereldwijde bijeenkomst

© Youtube

De beruchte anti-feminist Daryush Valizadeh (a.k.a. Roosh V), die eerder al opriep om verkrachting legaal te maken, organiseert deze zaterdag wereldwijd bijeenkomsten om zijn beweging kracht bij te zetten.

Roosh V lanceert deze zaterdag 6 februari over de hele wereld zijn beweging Return of the Kings. Met die beweging wil Roosh V werken aan “de terugkeer van de masculiene man in een wereld waarin mannelijkheid in groeiende mate wordt bestraft ten gunste van een androgyne en politiek correcte samenleving die toestaat dat vrouwen zich superieur voelen over mannen.”

“We zullen feministen verscheuren”

Nu zaterdag zullen aanhangers over de hele wereld om 20 uur plaatselijke tijd bij elkaar komen in minstens 43 landen. Ook in Nederland zullen anti-feministen zich verzamelen in Amsterdam en Utrecht.

Vrouwen en homo’s zijn absoluut verboden op de bijeenkomsten en wanneer er “crazy feministen” zouden opduiken, raadt Roosh V. aan ze te filmen en het resultaat naar hem door te sturen zodat: “wij ze kunnen verscheuren”. Toch hebben verschillende feministen al aangekondigd dat ze tegen de bijeenkomsten zullen demonstreren. Geen probleem, aldus Roosh:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ‘pick up artist’ – zo noemt Valizadeh zichzelf – staat bekend om zijn haat jegens (sterke) vrouwen. Hij kwam eerder al in de aandacht door zijn versierworkshops en omdat hij pleit voor de legalisering van verkrachting als die op particulier terrein plaatsvindt. Dan zouden vrouwen zich volgens de neomasculinist namelijk verantwoordelijker gaan gedragen.

Helaas is de alfaman – voor deze redactie althans – niet bereikbaar voor commentaar:

Notoire anti-feminist roept op tot wereldwijde bijeenkomst
© .

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content