Nieuwe shoppingadressen

Ook deze maand hebben een aantal nieuwe winkels de deuren geopend. Een overzicht.

Ook deze maand hebben weer een aantal nieuwe winkels de deuren geopend. Een overzicht.

Francis Ferent
Francis Ferent laat zich niet intimideren door de crisis en zwaaide op 9 juli de deuren open van zijn nieuwe “concept store” in Knokke. Op de 330 vierkante meter met enorme uitstalramen vindt u al de pret-à -portercollecite voor volgende winter, zowel voor mannen als vrouwen. Op de tussenverdieping richtte Ferent een lounge in met ongewone objecten, ludieke boeken en originele ideeÔn.

Francis FerentKustlaan 66-68 (beter bekend als het Driehoeksplein, Knokke.

Off Shore Legends
Nog in Knokke begint het Belgische ‘sport-de luxemerk’ Off Shore Legends aan een nieuw hoofdstuk. Na zijn overname in 2008 komt het met een meer uitgepuurde en subtielere collectie. U kan het vernieuwde merk ontdekken in de zopas geopende winkel aan de Kustlaan.

Off Shore LegendsKustlaan 41,Knokke.


GSUS
Ook outletdorp Maasmechelen Village blijft uitbreiden. Sinds 3 juli heeft kledingmerk GSUS er een eigen stek. De 190 vierkante meter is ingericht met een speciaal voor Maasmechelen ontworpen thema: tropical playground. De collecties worden gepresenteerd temidden van kleurige papegaaienprints, vogelkooien en graswanden. Ook in een deel van de collectie komt het vogelthema terug.

GSUSMaasmechelen VillageZetellaan 1003630 Maasmechelen – BelgiÔ

LEE
Jeansmerk Lee tenslotte heeft op 1 juli een onlinewinkel geopend voor klanten in heel Europa. U kunt de jeans, tops en accessoires van Lee nu dus vanachter uw pc bestellen.

lee-store.com

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content