Nieuwe locatie in Antwerpen voor Who’s That Girl

© Facebook

De winkel van modelabel Who’s That Girl in Antwerpen is verhuisd. Je kan de kleurrijke collectie niet meer shoppen in de Kammenstraat, maar wél in de Drukkerijstraat in Antwerpen.

De winkel van het Belgische modemerk Who’s That Girl in Antwerpen is verhuisd. Je kan de kleurrijke collectie niet meer shoppen in de Kammenstraat, maar wél in de Drukkerijstraat in Antwerpen.

Who’s That Girl werd opgestart door een groep vrienden in 2002. Vier jaar later opende het Belgische modelabel een eerste winkel in de Kammenstraat in Antwerpen. Maar intussen is er veel veranderd voor WTG en is het merk sterk gegroeid. In 2011 werden er vestigingen geopend in Gent en Amsterdam. Ook in Berlijn is er een WTG-winkel. Naast de eigen winkels, worden de ontwerpen verkocht in meer dan 300 winkels in 9 verschillende landen.

Nieuwe locatie in Antwerpen

In Antwerpen ging Who’s That Girl op zoek naar een nieuwe locatie voor de winkel. Bye Bye Kammenstraat, welkom Drukkerijstraat! De winkel is verhuisd naar de Drukkerijstraat 16 in Antwerpen, waar iedereen die houdt van vrolijke prints en felle kleurtjes vanaf nu het winkelmandje kan gaan vullen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content