Mme Zsazsa maakt tv-debuut

© Facebook

De bekendste creatieve blogster van Vlaanderen Kim Leysen, alias Mme Zsazsa, verschijnt binnenkort op het kleine scherm. Ze werkt mee aan het programma ‘Plan B’ op Vier.

De bekendste creatieve blogster van Vlaanderen Kim Leysen, alias Mme Zsazsa, verschijnt binnenkort op het kleine scherm. Ze werkt mee aan het programma ‘Plan B’ op Vier.

Kim Leysen zal haar opwachting maken in het programma ‘Plan B’ op Vier. In de subrubriek van het programma ‘Allemaal feestjes” komt de kijker te weten hoe hij of zij een perfect feestje moet organiseren. Kim Leysen zal deze subrubriek samen met haar collega Dorien presenteren.

Rokjesboek

Het grote publiek leerde Kim Leysen kennen via haar boek ‘Allemaal Rokjes’ met allerlei tips voor het zelf naaien van rokjes. Het boek, dat verscheen in maart 2012, werd een enorm succes en speelt in op de huidige heropleving van zelfmaak. Het schrijven van dit boek is gegroeid uit het dagelijks schrijven voor haar blog ‘Mme Zsazsa’. Een blogavontuur dat begon in 2006. Naast de dagdagelijkse beslommeringen uit haar leven, de avonturen van haar twee zonen Jef en Abel, schreef ‘Mme Zsazsa’ ook over het zelf maken van kleding en het tekenen van patronen. De blog ‘Mme Zsazsa’ van Kim Leysen kreeg in mei 2012 de prijs voor ‘Personal Blog of the Year’ tijdens de uitreiking van de Weekend Blog Awards.

Dag na dag nam het aantal volgers van haar blog toe en steeg ook de vraag naar een patronenboek met tekst en uitleg. ‘Allemaal rokjes’ zag het levenslicht en Vlaanderen kon kennismaken met Kim Leysen ‘Mme Zsazsa’ en haar creatieve wereld. De passie voor het naaien van kleding en tekenen van patronen wil ze via haar boek doorgeven aan een geïnteresseerd publiek.

Binnenkort kan ook tv-kijkend Vlaanderen leren uit haar tips om een geslaagd feestje te organiseren. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content