Mechelen onthult verschillen tussen man en vrouw

Tijdens ‘M/V luncht’ gaat Mechelen de strijd der seksen aan.

Een hapje, een drankje en een interessante gesprekspartner met zijn eigen kijk op de gelijkenissen, maar vooral de verschillen tussen man en vrouw. Dat is ‘M/V luncht’.

Mechelen wil tijdens deze drie lunchmiddagen uitzoeken of er echt sprake is van een strijd tussen de seksen. Met drie verschillende sprekers, maar vooral uiteenlopende standpunten, diepen ze het thema relaties uit.

Op dinsdag 1 juni zorgt komiek Raf Coppens voor de vrolijke noot en brengt zijn humoristische kijk op de twee seksen. Een week later, op 8 juni, gaat het er iets serieuzer aan toe met de documentaire ‘Zina en Mina Tales’. In deze film portretteert de Belgische cineaste Saddie Choua zes single vrouwen met elk hun eigen verhaal en achtergrond.

Op 15 juni bespreekt filosofe Griet Vandermassen in de lezing ‘Darwin voor dames’ de rol van bioloog Darwin en zijn evolutietheorie in de relatie tussen de seksen.

Zoals de titel van het concept al laat vermoeden, kunnen ge├»nteresseerden tijdens deze strijd genieten van een lunchmenu in de Mechelse brasserie ’t Oud Conservatorium.

Tiffany Philips

Meer info op de website UIT in Mechelen. Inschrijven kan telefonisch op het nummer 070/222 800 of via mail: uit@mechelen.be Kostprijs: 5 euro (lunchmenu inbegrepen) Brasserie ’t Oud Conservatorium Wollemarkt 16 2800 Mechelen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content