Martini gaat op zoek naar nieuwe ster

Samen met Christian Louboutin gaat het iconische merk op zoek naar een nieuw gezicht.

Martini laat zich in de zoektocht bijstaan door Christian Louboutin die ook zal optreden als internationaal jurylid. Met de wereldwijde Martini Royale Casting – genoemd naar de Martini Royale Coctail – wordt de zoektocht ingezet naar een vrouw die de filosofie ‘Luck is an attitude’ belichaamt. Dat is een boodschap die heel eigen is voor het Italiaanse drankenmerk. Al van bij het ontstaan – bijna 150 jaar geleden – staat Martini symbool voor een charmante Italiaanse speelsheid. Met de campagne willen ze dan ook iedereen aanmoedigen om ten volle van het leven te genieten.

De winnares van de casting zal in de voetsporen treden van eerdere Martini sterren als Charlize Theron, Nicollette Sheridan en Monica Bellucci. Bovendien wordt zij beloond met maar liefst 150.000 euro, 12 paar Louboutin schoenen en 12 designer outfits.

Jury Christian Louboutin viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan als iconisch merk. Het mag dan ook niet verbazen dat hij gekozen werd als internationaal voorzitter van de Martini Royale Casting. Om de 20ste verjaardag te vieren en zijn passie voor innovatief design en vakmanschap te eren, sponsort Martini zijn retrospectieve in het Londense Design Museum. De expositie toont de meest iconische creaties van Christian Louboutin en vertelt de carrière van een man die de grenzen van de schoenenwereld definitief verlegd heeft.

“Ik ben zeer vereerd om deel uit te maken van de jury van de casting en een iconisch merk als Martini te kunnen bijstaan in deze zoektocht. Hun ‘Luck is an attitude’ filosofie sluit nauw aan bij mijn persoonlijke levensmotto ?Why not?? en ik kijk er dan ook naar uit om de vrouw die beide leuzen belichaamt te vinden,” aldus Christian Louboutin.

Naast Christian Louboutin zal ook Yuri Buzzi in de internationale jury zetelen. De Italiaanse acteur werd vorig jaar gekozen als winnaar van de Martini Kisser Casting omwille van zijn positieve attitude en is dan ook de geknipte man om Louboutin bij te staan.

“Met de Martini Royale Casting versterken we onze band met een nieuwe generatie fans. Christian Louboutin is een icoon in de fashionwereld en hij staat voor dezelfde waarden als Martini. We zijn dan ook enorm vereerd dat hij de taak van juryvoorzitter op zich wilde nemen en kijken er naar uit om samen met hem de nieuwe ster te ontdekken,” zegt Martini Global Brand Director Arnaud Meysselle. (RDM)

De online casting start 28 mei 2012 en loopt tot 9 juli 2012. Alle vrouwen van 25 jaar en ouder die de ‘Luck is an attitude’ filosofie perfect belichamen kunnen op de facebook pagina een filmpje uploaden waarin ze de wereld laat zien dat waarom zij de nieuwe Martini ster zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content