Mannen op de proef

In de Nivea for Men Challenge staan vriendschap en sportiviteit centraal.

In augustus lanceert Nivea for Men een volledig Energy-gamma voor mannen op basis van het co-enzym Q10. Nog voor het zover is, wil Nivea for Men echter al de band aanhalen met de doelgroep, die volgens AC Nielsen vorig jaar ruim 570 miljoen euro waard was. Daartoe werd eind maart het startsein gegeven van de Nivea for Men Challenge, een wedstrijd waarin vriendschap en sportiviteit centraal staan.

Kandidaten moeten een team van maximaal vier mannen samenstellen en eerst enkele proeven afleggen. Zo moet het viertal in kwestie een Nivea for Men-vlag planten op een verrassende plek, op indrukwekkende wijze met een bal jongleren en bewijzen dat mannen drie dingen tegelijk kunnen doen -zo luistert ondergetekende tijdens het schrijven van dit bericht alvast naar het nieuws en controleert hij af en toe de vooruitgang van het wasprogramma. Nadien posten de teams foto’s en videobeelden van de afgelegde proeven op de wedstrijdsite van Nivea for Men, waarna vrienden en kennissen er hun stem kunnen uitbrengen.

De twintig teams met de meeste punten treffen elkaar op 20 september in Brussel. Op die autovrije dag nemen ze het dan tegen elkaar op in UltraBalls-race. Zoek er geen woordspeling achter, het gaat om gigantische, transparante ballen met een diameter van vier meter die u al trappelend voortbeweegt. De prijzenpot bevat Philips-apparatuur ter waarde van enkele duizenden euro’s – daarvoor wil een man wel zijn avontuurlijkste kant aanspreken.

Wim Denolf

Info: www.niveaformen.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content