Mama’s met sexappeal

© sofie coreynen

Dat je na de geboorte van een kind nog steeds mooi, sexy en zelfzeker kan zijn, toont de expo MILPHS van fotografe Sofie Coreynen.

In het kader van moederdag loopt vanaf 5 tot 10 mei de foto-expo MILPHS van Sofie Coreynen in Antwerpen, met achter de lens een resem sexy mama’s.
Twee jaar lang fotografeerde Sofie Coreynen – zelf moeder van twee – een serie uiteenlopende mama’s, gaande van stylistes tot kapsters, en haalde het mooiste in hen naar boven. Op de foto’s zie je de vrouwen zoals ze echt zijn: geen rimpel, striem of vlekje werd geretoucheerd.

Met de fotoreeks wil Coreynen (33) aantonen dat ook mama’s mooi, sexy en zelfzeker zijn en misschien zelfs nog meer in touch met hun lichaam dan voor de zwangerschap.

MILPH versus MILF
De impuls voor haar project kreeg Coreynen toen ze op een dag door een van haar leerlingen al schertsend ‘MILF’ – oftewel Mother I’d Like to Fuck – werd genoemd. Zo begon ze te denken over vragen als: Is er effectief nog lust na het moederschap? En hoeveel blijft er over van de sexy vrouw in mezelf?

Op de expo MILPHS, die staat voor Mothers I’d Love to Photograph, kunt u zelf een antwoord breien op deze vragen. Hoewel wij vermoeden dat u het eigenlijk al weet.


Vincent Fobelets

De expo MILPHS loopt op 2 nabijgelegen locaties: Designcenter De Winkelhaak (Lange Winkelhaakstraat 26, Antwerpen) en Galerij Ingrid Deuss (Provinciestraat 11, Antwerpen)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content