Magnum organiseert Pleasure Hunt in zes winkelsteden

Bloggers sturen je op pad.

Ijsjesproducent Magnum organiseert een stedelijke ontdekkingstocht voor de lancering van hun laatste nieuwe ijsjesvariant, de Magnum Infinity. Bloggers laten deelnemers kennismaken met de hot spots in de zes beste winkelsteden van België. De Magnum Infinty is naar eigen zeggen gemaakt om intens langer na te genieten. En net dat kunnen plezierzoekers in een van de zes beste winkelsteden van België – Gent, Antwerpen, Brussel, Luik, Hasselt, Namen – doen tijdens de Magnum Pleasure Hunt.

Het vertrekpunt van elke ontdekkingstocht is de Magnum Pleasure Bar. Zoals het plezierzoekers betaamt, kan je de dag hier goed starten met een massage, pedicure of manicure. Bovendien kan je het eerste cadeautje van de dag in ontvangst nemen, de plezierzoekende mededeelnemers ontmoeten, jachttips verzamelen, een strijdplan uitstippelen, profielfoto’s nemen en info over de beste hotspots van de stad met elkaar uitwisselen.

Bloggers laten je kennismaken met de leukste hotspots

Tijdens de ontdekkingstocht gaan deelnemers op zoek naar de City Pleasure Spots, herkenbaar aan de Magnum stickers met QR codes. Elke Pleasure Spot zorgt voor unieke kortingen, verwennerijen en uitzonderlijk late openingstijden. Alle soorten plezier zijn voorzien. Of je nu gek bent van mode, wellness en beauty of liever een hapje gaat eten en nadien het nachtleven induikt, intens lang nagenieten is de boodschap van de Pleasure Hunt.

Elk stad heeft een blogger als ambassadrice. In Gent zet Kim Siroyt van Brunetteblogging je op de goede weg. Elien Migalski, de twintiger achter de blog Dogsanddresses toont je haar favoriete adressen in Antwerpen. Brusselspecialisten Afrodite Trevlopoulos van The Fashionfolio en Dorthée Engels van Dorothydancing tonen je de geheimen van hun stad. In Luik is het logischerwijs Alerte A Liège’s Sophie Ismael die de plezierzoekers het goede voorbeeld geeft. Krizia Schiavone van Shark Attack kent Hasselt dan weer als haar binnenzak en deelt de leukste plaatsjes graag met de deelnemers. In Namen gaan de plezierzoekers op pad met Nadia Kara, de blogster achter Simple Et Funky.

’s Avonds is de Magnum Pleasure Bar opnieuw het onmisbare eindpunt. Dankzij een live DJ, heerlijke cocktails en ijsjes kunnen de deelnemers de hele avond intens nagenieten.(JK)

Meer info over de Magnum Pleasure Hunt vind je op de website.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content