Luxe voor recessionista’s

De outlet ‘Version Originale’ in Brussel is het recessionista-antwoord op dure designerwinkels.

‘Version Originale’ is het recessionista-antwoord op dure designerwinkels. Deze pas geopende outlet in de Brusselse Louizawijk biedt zowel nieuwe als tweedehands kleren van grote ontwerpers aan acceptabele prijzen. Binnenkort vindt u er ook een ‘event corner’ met collecties van jonge ontwerpers.

De luxe outlet ‘Version Originale’ strookt niet met het duffe imago van chaotische tweedehands winkels. De eigenares en de gerante, beiden Veronique genaamd, sorteren de kledij per kleur zodat het geheel overzichtelijk blijft. Prada, Miu-Miu, Lanvin en Ann Demeulemeester, ze zijn er allemaal te vinden aan ‘portemonnee-vriendelijke’ prijzen. Binnenkort wil ‘Version Originale’ ook de kans geven aan jonge ontwerpers om hun collecties in de winkel voor te stellen. Achteraan de winkel vindt u een aantal rekken met kleren speciaal voor kinderen.

Wie zelf kleren wil verkopen, moet een afspraak maken met ‘Version Originale’. Via het internet is te volgen hoe de verkoop loopt. Fashionista’s kunnen op die manier ook anderen laten genieten van de magie van designerkleren.

Annelien Boens

Version Originale / Jan Stastraat 10, Brussel / ma-za 10u-18u30

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content