Lovely Mariquita op de catwalk

© alexander populier

Op 29 april presenteert de Gentse modeontwerpster Cindy Iwens het eerste defilé van haar speelse kledinglabel Lovely Mariquita.

Sisterhood, of de onderlinge verwantschap en kruisbestuiving tussen vrouwen, vormde dit voorjaar al de rode draad in onze Black Mode, en nu brengt ook de Gentse modeontwerpster Cindy Iwens het thema in praktijk.

Iwens richtte zes jaar geleden het kokette, met de fifties flirtende kledinglabel Lovely Mariquita op, maar op het defilé dat ze op 29 april organiseert in de Gentse Culture Club laat ze graag nog ander vrouwelijk talent voor het voetlicht treden. De aftrap wordt namelijk gegeven door Maison Mademoiselle, het nieuwe artistieke huis van stadsgenote Naomi Schatteman.

Later op de avond wordt u bovendien getrakteerd op een optreden van Blackie & The Oohoos, de intrigerende groep rond de zussen Martha en Loesje Mahieu. Een feestje met onder meer DJ duo The Balcony Jumpers sluit de avond af.

De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig via de website.

Wim Denolf

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content