Lanvin ontwerpt snoepdoos voor Ladurée

Goed nieuws voor de ‘zoetebekken’ onder ons. Lanvin heeft namelijk voor Ladurée, een groot theehuis in Parijs, een kleurrijke box ontworpen met daarin acht roze ‘bubblegum’ macarons.

Het Franse modehuis Lanvin verwent de ‘zoetebekken’ onder ons. Lanvin heeft namelijk voor Ladurée, een groot theehuis in Parijs, een kleurrijke box ontworpen met daarin acht roze macarons.

Van de catwalk naar de keuken, het is een kleine stap voor het Franse modehuis Lanvin. Speciaal voor het bekende theehuis Ladurée in Parijs ontwerpt Lanvin een überschattige koekendoos met daarin acht roze macarons. De macarons zouden de smaak hebben van bubblegum. Deze smaak bedacht ontwerper van Lanvin Elbaz samen met patissier Vincent Lemains.

De box op zich ziet er ook verrukkelijk uit. De afbeelding is een speelse schets van vrouwen en de doos werd afgewerkt met een rood lint. Volgens ons een musthave om tot in de eeuwigheid te bewaren. Een eventueel te blijven aanvullen met macarons.

Het theesalon en grote modehuizen

Het is niet de eerste keer dat het theesalon Ladurée samenwerkt met bekende mode-ontwerpers of modehuizen. Ook Christian Louboutin, John Galliano, Marni, Christian Lacroix, Sonia Rykiel en Chantal Tomass ontwierpen voor het theehuis.

De zoete macarons in de doos van Lanvin zijn verkrijgbaar in Ladurée in Parijs vanaf 25 september, net op tijd voor de start van de modeweek in de stad. U weet ons alvast te vinden tussen de shows door. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content