Lacoste lanceert capsulecollectie voor Londen 2012

Drie polo’s zullen fungeren als vlag.

Met de Olympische Spelen in aantocht schaart iedereen zich achter zijn of haar favoriete atleet. Zo ook Lacoste. Het merk brengt speciaal voor Londen 2012 een speciale capsulecollectie op de markt van polo’s die fungeren als vlag.

Speciaal voor de Olympische Spelen wilde men bij Lacoste het chauvinisme aanwakkeren en werd een capsulecollectie gecreëerd die de nationale symbolen van enkele participerende landen in de kijker zet. Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Japan, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten zullen hun vlag vereeuwigd zien op de speciale polo’s uit de Londen 2012 collectie. België zit jammer genoeg niet bij de Lacoste selectie.

De collectie omvat drie polo’s die allemaal op een of andere manier fungeren als vlag. Het croco flag-poloshirt is het subtielst. In de klassieke uitvoering van wit piqué katoen prijkt op borsthoogte het bekende krokodilletje dat voor een maal zijn schubben heeft geruild met de kleuren van de vlag van de 16 geselecteerde landen. Voor wie het iets uitbundiger mag is er de flag-poloshirt, waar het hele shirt een vlag is. Het limited edition-poloshirt is dan weer voor de echte verzamelaar. De zwart-witte basis van het shirt is een patchwork van alle vlaggen over heel de wereld met als contractkleuren die van de vlaggen van de geselecteerde landen. Het shirt zit in een transparante koffer van plexiglas met gegraveerde vlaggen. (KS)

De collectie is beschikbaar in de Lacoste winkels in Brussel, Knokke en Luik vanaf april 2012. Prijs Croco Flag Polo: 120 €

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content