Knack Weekend West-Vlaanderen vanaf nu verkrijgbaar

Deze week buigt Knack Weekend zich helemaal over de provincie West-Vlaanderen.

Deze week buigt Knack Weekend zich helemaal over de provincie West-Vlaanderen.

Het nieuwe nummer van Knack Weekend is helemaal ondergedompeld in het thema ‘West-Vlaanderen’. Zo gaan we op zoek bij een rasechte West-Vlaamse, bokser Delfine Persoon uit Gits. Daarnaast gaat Knack Weekend ook op zoek naar 20 bijzondere plekken in de provincie en gaan we gezellig op cafè in een van de vele volkscafés die de Westhoek telt. Ook een chefkok uit West-Vlaanderen, Jan Supply, maakt voor Knack Weekend enkele lekkere gerechtjes klaar met ‘vergeten groentjes’ uit de streek.

Naast de verschillende artikels over West-Vlaanderen kan je in dit nummer ook lezen over een reis naar het droomachtige Zakynthos, het verhaal van de VW-Golf ontdekken of het interview lezen met neuropsycholoog Rick Hanson over het leren waarderen van het positieve in ons leven.

Volgende week buigt Knack Weekend zich over de provincie Waals-Brabant. Zo gaat Knack Weekend op bezoek in de abdij van Villers-la-Ville. Maar er staat ook een trip naar het Zuid-Franse Gruissan op het programma en je kan lezen over de Lange Mars van neuroloog Steven Laureys. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content