Knack Weekend Limburg vanaf nu verkrijgbaar

Niemand minder dan Frieda Van Wijck stelt zich op als gastvrouw van de provincie en leert ons het ‘Limburggevoel’ beter kennen.

Deze week ligt het nieuwe nummer van Knack Weekend, over de provincie Limburg, in de winkel. Niemand minder dan Frieda Van Wijck stelt zich op als gastvrouw van de provincie en leert ons het ‘Limburggevoel’ beter kennen. Daarnaast gaan we onder meer ook op stap in Limburg op zoek naar twintig originele adressen en leert chef Jan Wouters, van restaurant ‘6 Zinnen’, ons koken met producten uit de streek.

Knack Weekend dompelt zich deze week volledig onder in de provincie Limburg. We gaan op wandel doorheen de provincie, op zoek naar twintig adresjes waar de provincie zich op zijn mooist, lekkerst en stijlvolst toont. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan het gelauwerde Gallo-Romeinse Museum van Tongeren, gaan we op zoek naar de geschiedenis van de auto tijdens het Oldtimertreffen in Lanaken, leert muzikant-cineast Renzo Perotti ons het Limburg van ‘weleer’ kennen en vertelt Frieda Van Wijck ronduit over het ‘Limburggevoel’ dat ze nooit is kwijtgespeeld. Chef Jan Wouters, van restaurant ‘6 Zinnen’ in Hasselt’, leert ons producten uit de streek kennen die hij een moderne twist geeft.

Volgende week ligt de ‘Special Kinderen’ van Knack Weekend in de winkel. Daarin gaan we op reis met kinderen naar Zweden, vertelt Knack Weekend het verhaal van Boyan Slat, een piepjonge Nederlander die de oceaan properder wil maken, en gaat het magazine op bezoek bij The Recycled Orchestra: kinderen die muziek maken op instrumenten gemaakt van afval.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content