Knack Weekend Ladies Run in Knokke

Volop zon en een verkoelend briesje, ideaal loopweer dus voor de Knack Weekend Ladies Run op 1 mei in Knokke. Ambiance zat, veel deelneemsters hadden voor een sportieve dag aan zee gekozen.

Van de Knack Weekend Ambassadrices waren Martine Tanghe en Gella Vandecaveye van de partij. De laatste in bloedvorm: zij liep de 4 km vlotjes in 18 min 07. Martine Tanghe beweerde nog niet helemaal op toeren te zijn na haar gedwongen rustperiode tengevolge van een bekkenbreuk, maar met 23min 23 leverde ze toch een puike prestatie. En eigenlijk had het parcours voor haar best wat langer mogen zijn.

De ereplaatsen waren voor jonkies: Katrien De Vos (21): 14min09, Axelle Roosebrouck (16): 14min37 en Amber Rombaut (13): 14min37. Ondergetekende deed er een bezadigde 27min 42 over, maar dat was na een ietwat uit de hand gelopen opwarming langs de winkels van de Lippens- en Kustlaan.

Hoe dan ook, rendez-vous op 13 juni voor de Ladies Run in Kortrijk waar alle Knack Weekend ambassadrices alsook onze twee lezeressenteams zullen aantreden.

Linda Asselbergs

Inschrijven kunt u nog op onze website. Meer foto’s van de Ladies Run in Knokke vindt u op Facebook.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content