Knack Weekend geeft duotickets weg voor Antwerp Fashion Night

Op vrijdag 28 september 2012 staat Antwerpen helemaal in het teken van de mode tijdens de eerste editie van de Antwerp Fashion Night.

Op vrijdag 28 september 2012 staat Antwerpen helemaal in het teken van de mode tijdens de eerste editie van de Antwerp Fashion Night.

Een selectie van ‘Antwerp’s finest fashion stores’ houdt de deuren voor één keer open tot 22 uur en overal worden speciale activiteiten georganiseerd. Rode lopers worden uitgerold, de muziek gaat luider, personal shoppers staan voor je klaar, drankjes worden geserveerd en in een aantal zaken krijg je leuke goodies.

Om 14 uur start de AFN_2012 preparty bij La Fête des Belges, de nieuwste horeca-aanwinst van de vernieuwde De Keyserlei. Vanaf 17 uur worden bezoekers verwacht voor de Antwerp Fashion Night-festiviteiten en er wordt heel de nacht doorgefeest op de AFN_2012 afterparty.

Knack Weekend verwent bovendien zijn lezers met een exclusieve kortingsbon die je in de nieuwe Mode dit is Belgisch (vanaf 5 september in de winkel) kan vinden. Je kan genieten van een extra 10% korting in de deelnemende boetieks vermeld op de achterzijde van deze kortingspas.

Wil je bovendien op de gastenlijst komen voor de pre- of afterparty? Hou dan zeker de Facebookpagina van Knack Weekend in de gaten, we geven deze week 25 duotickets weg!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content