Kies de perfecte bril met uw iPhone

Dankzij de ‘Virtual Mirror’ van Silhouette kunt u altijd en overal brillen passen op uw iPhone.

Een bril op maat is dankzij Silhouette en iPhone maar enkele toetsen verwijderd. Het brillenmerk lanceerde onlangs een nieuwigheid op zijn website: een virtuele spiegel. Die wordt nu voor het eerst toegankelijk voor iPhone-gebruikers.

Het Oostenrijkse merk Silhouette staat bekend om zijn lees- en zonnebrillen zonder montuur. Met de ‘Virtual Mirror’, die eerder al op de website beschikbaar was, kunt u die brillen nu ook op uw iPhone uitproberen met een zelfportret naar keuze.

Shaken is de boodschap, want om de verschillende modellen op uw snoet uit te proberen hoeft u alleen de iPhone heen en weer te schudden. Advies van vriendinnen inroepen kan via e-mail. Eens de perfecte bril de revue passeert , kan de opticien het model aanpassen aan uw gezicht.

“We zijn verheugd dat we dankzij deze toepassing als eerste op de markt onze brillen virtueel en flexibel kunnen laten uitproberen. Zo tonen we dat een bril dragen, kiezen en uitproberen heel leuk is”, vertelt brand director Andreas Aschauer-Martinelli over de nieuwste innovatie van zijn ‘Silhouette’.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content