Jonge ontwerpers verkopen in Antwerpen

© 100 % Madame

In juni doet de modestad zijn naam alle eer aan.

Op zoek naar unieke kledij en interieurspullen aan een redelijke prijs? Dan is vanaf donderdag 10 juni tot en met zondag 13 juni Antwerpen the place to be.

De zoektocht naar leuke spullen begint al op donderdag 10 juni. Dan slaat ‘Trash & Treasure’ voor de eerste keer zijn tenten op in Antwerpen. Tijdens deze unieke garage sale kan u snuffelen in tweedehands streetwear en vintagespullen. Maar ook leuke merken en winkels doen tijdens dit evenement hun stock van de hand tegen een zachte prijs. Onder meer DJ Prinz en Flo zorgen voor de muzikale noot en maken van deze verkoop een echt feestje.

Ook tijdens het weekend worden modefanaten op hun wenken bediend. De zes jonge enthousiaste ontwerpers van ‘100 % Madame‘ toveren een herenhuis op de Antwerpse dam om tot een shopparadijs. Ze stellen slechts vier maal per jaar hun unieke kledij en accessoires voor. Rustig genieten van de nieuwe collecties bij een koffie of glaasje bubbels is hier allemaal mogelijk. Op 12 juni kan u zelfs een workshop stijl en make-up bijwonen.

Tijdens dit verkoopweekend gaat ook het maandelijkse evenement ‘Markt van Morgen’ door. Hier stellen beginnende ontwerpers hun werk voor. Tegelijkertijd is het ook de ideale gelegenheid om een uniek juweel, grafisch werk of interieuritem in huis te halen. Muziekoptredens en een gezellige bar zorgen voor de nodige sfeer.

Tiffany Philips

Trash & Treasure’, op 10 juni, van 19u tot 5u, in Café Capital, Stadspark-Rubenslei 37, 2018 Antwerpen ‘100% Madame’, op 11 juni, van 18u tot 22u. 12 en 13 juni, van 11u tot 18u, Samberstraat 69, 2060 Antwerpen. ‘Markt van Morgen’, op 13 juni, Kloosterstraat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content