Jong en creatief geweld in Atelier Solarshop

Met dit project biedt Atelier Solarshop een mix aan van hedendaagse en klassieke producten, die het midden houden tussen kunst, design en mode. De geselecteerde werken zijn vervaardigd door jonge, internationale talenten en worden gedurende vijf weken tentoongesteld en te koop aangeboden.

Fris en exclusief

Zo zal de nieuwste collectie van de Antwerpse ontwerper Jan-Jan Van Essche aanwezig zijn. De originele stukken van dit opkomend talent, dat jaarlijks bewust maar één collectie produceert, zijn individueel genummerd en gelimiteerd in oplage.

Ook de ontwerpen van het Portugese Anve zullen worden geëtaleerd. De lijn van dit ontwerpersduo bestaat uit prachtig afgewerkte leren tassen, gebaseerd op de Amerikaanse, papieren boodschappenzak.

3D-schilderijen Naast kleding en accessoires worden ook design- en kunststukken verkocht. Werk van visueel kunstenaar Jorge Bakker, een installatie van designer Jan van Hoof en 3D-schilderijen van hui-hui-ontwerpster Katharina Trudinsky vullen mee de ruimte.

Andere ontwerpers die deelnemen aan deze editie zijn Christoffer Dellstrand, Sara Ivanyi, Julien Renault, Katrien Van Hecke, Marco Merkel, Peter Hulsmans, Manami Saito, Simon Saelaert, Stephanie Schneider, Sleephold Publications, Studio Lali, Tim Knapen, Tomas Kral, Rumi Kobayashi en Unfold. (AH)

POP-UP, van 1/09 tot 8/10, open van woensdag tot zaterdag (11u-18u), in Atelier Solarshop, Dambruggestraat 48, Antwerpen. Meer info : www.ateliersolarshop.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content