John Galliano openhartig op televisie

© Reuters

Na zijn gesprek met Vanity Fair wil de ontwerper zijn verhaal nog eens vertellen tijdens een tv-interview.

Na zijn openhartig gesprek met het magazine Vanity Fair wil de ontwerper zijn verhaal nog eens vertellen tijdens een tv-interview met presentator Charlie Rose. Dat schrijft WWD.

Het was ontwerper en goede vriend Oscar de la Renta die het interview regelde voor John Galliano. De la Renta is een grote steun voor Galliano geweest sinds het incident met de antisemitische uitspraken van twee jaar geleden. De Amerikaanse presentator Charlie Rose zal Galliano hierover aan de tand voelen in zijn talkshow. “Charlie Rose is goed bevriend met Oscar de la Renta”, zegt Liz Rosenberg, Galliano’s publicist. “Oscar heeft met John Galliano gesproken over de mogelijkheid om alles uit te leggen in een tv-interview.”

Charlie Rose heeft al eerder interviews gedaan met topontwerpers zoals Marc Jacobs, Tom Ford en Oscar de la Renta. De 71-jarige Rose staat bekend om zijn bescheiden manier van interviewen zonder veel poespas en zijn talkshow wordt niet onderbroken door reclamespots. “Ik denk dat het een goed platform is voor Galliano om zijn verhaal te vertellen”, aldus Rosenberg. Tegen Vanity Fair liet de ontwerper al weten dat hij erg veel spijt heeft van zijn uitspraken en dat die deels te wijten zijn aan zijn drankprobleem.

Galliano zal een uur lang praten met Charlie Rose maar de precieze datum van de uitzending moet nog worden vastgelegd. Het zal Galliano’s eerste televisie optreden zijn nadat hij ontslagen werd bij Dior in 2011. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content