Invasie van het web

Jonge ontwerpers wagen hun kans op succes via het internet.

Na het succes van de Invasie van Brugge in februari volgt deel twee van de veldslag. De strijders verruimen hun territorium en palmen met hun unieke creaties het wereldwijde web in.

De Invasie brengt jong talent uit België en Nederland samen en wil hen aan het grote publiek voorstellen. Het project verzamelde alle collecties van beloftevolle designers samen in een webshop. Onlineshoppers beschikken over een ruim assortiment.

De collecties van het ontwerpersduo Forêt Feérique en hoedenmaakster Els Robberechts maken de onlineshop tot een waar paradijs voor fashionista’s. De originele postkaarten van Margo Slingerland en Stip Ontwerpt zullen dan weer moderne kunstliefhebbers bekoren. Lekkerbekken kunnen smullen van de zelfgemaakte Callas Confiture.

Bezoekers kunnen via de webshop niet alleen uniek design bemachtigen, ze steunen tegelijkertijd de jonge creatievelingen. Een jury met onder meer modeontwerper Harald Ligtvoet en glasjuweelontwerpster Elisabeth Leenknegt kijken toe op de kwaliteit van de producten.

Tiffany Philips

De shop is online te bezoeken op: http://www.deinvasie.be/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content