Indrukwekkend: zo’n waaghals is de mens (Video)

Sierlijk van een gebouw duiken, over een diep trapgat tuimelen of Jenga spelen met een zweep: de mens kan behoorlijk indrukwekkende dingen, zo getuigt deze compilatievideo.

Het lezen en beluisteren van de dagdagelijkse actualiteit is niet altijd bevorderlijk voor het vertrouwen in het menselijk ras. Gelukkig zijn er dan initiatieven zoals People Are Awesome, die dagelijks strijden tegen misantropie. Hun compilatievideo’s waarin mensen halsbrekende stunts en indrukwekkende toeren uithalen doen je geloven dat mensen best wel oké, of op zijn minst bijzonder flexibel zijn.

Ze maken de maandelijkse compilaties zelf aan de hand van ingestuurde filmpjes – eveneens een handige manier voor artiesten om hun “werk” in de kijker te zetten. In de editie van de maand mei zie je een man hoelahoepen met een tractorwiel, BMX’ers over elkaar springen, een meisje boogschieten met haar tenen terwijl ze ondersteboven op haar handen staat, skateboarders ballet dansen en een skiër op badass wijze zijn eigen hachje redden nadat hij uitgleed over een ijsplek aan hoge snelheid. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content