Gucci’s Chime for Change lanceert app

© Facebook

Op 7 maart, de dag voor Internationale Vrouwendag, laat Gucci een Chime for Change app op ons los. De campagne die strijdt voor vrouwenrechten wereldwijd zal op die dag ook een nieuwe partner bekend maken. Dat schrijft WWD.

Op 7 maart, de dag voor Internationale Vrouwendag, laat Gucci een Chime for Change app op ons los. De organisatie die strijdt voor vrouwenrechten wereldwijd zal op die dag ook een nieuwe partner bekend maken. Dat schrijft WWD.

Chime for Change co-oprichters Frida Giannini en Salma Hayek zullen de nieuwe partner van Chime for Change onthullen en de app van de organisatie lanceren in het Hotel Royal Monceau in Parijs.

Er wordt ook een kortfilm voorgesteld onder de naam #Shoutingback, waarin de Britse feministe Laura Bates aan het woord wordt gelaten. Bates en journaliste Mariane Pearl zullen aanwezig zijn op het evenement.

Chime for Change is een organisatie die opgericht werd door het Italiaanse modehuis Gucci en strijdt voor vrouwenrechten over heel de wereld. Ze organiseren verschillende evenementen om geld in te zamelen en vrouwenrechten onder de aandacht te brengen. Onder andere Beyoncé, Salma Hayek en Julia Roberts zijn uithangborden voor de organisatie. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content