Gratis schoenen en poetsbeurt bij Fred de la Bretonière

© Tosca pr

Zo juicht de schoenenontwerper de werken in de Nationalestraat toe.

De Belgische flagshipstore van Fred de La Bretonière is gevestigd in de Antwerpse Nationalestraat. Omdat die straat toe is aan een grondige opmaakbeurt, lanceert het Nederlandse schoenenmerk een actie die de klanten alsnog naar de winkel zal doen stromen. Om de werken een feestelijk startschot te geven, kan je op twee juni in de Antwerpse vesting van Fred de la Bretonière terecht voor een schoenpoetsbeurt. Zo wil het Nederlandse schoenenmerk haar winkel in de kijker zetten. Een professionele schoenenpoetser staat klaar om je verweerde schoeisel eens goed onder handen te nemen. Wie in één trek door ook een paar nieuwe schoenen koopt, wordt op pad gestuurd met een potje schoenpoets. Nog gedurende de hele periode van de werken, komen passanten in aanmerking voor een gratis schoenenpoetsbeurt, al moet je het na twee juni wel met een machine stellen.

De foto met de meeste ‘likes’ levert een gratis paar schoenen op

Daarnaast lanceert Fred de la Bretonière ook een facebookactie waarmee gratis schoenen te winnen vallen. Wie langs de winkel passeert, een foto neemt van zijn of haar favoriete schoenenpaar en die foto op de facebookgroep plaatst, maakt er gratis kans op. Vereiste is wel dat je een opvallende quote onder de foto plaatst en op één maand tijd de meeste ‘likes’ verzamelt.

Kortom, voor de opmaakbeurt van de Nationalestraat moet Fred de la Bretonière wat overhebben. Dat vindt de Nederlandse schoenenmaker echter geen enkel probleem. In mei 2007 koos hij expliciet de Nationalestraat als locatie voor zijn eerste Belgische flagshipstore. De buurt zou hem een leuk dorpsgevoel in de stad geven. Dat zijn favoriete Antwerpse buurt nu stevig onder handen genomen wordt, juicht de la Bretonière dus enkel toe. (JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content