Grafisch atelier Ctrl Copy opent deuren in Antwerpen

Petroleum-Zuid is een hotspot rijker. Sven Mes opende er Ctrl Copy, een grafische werk- en ontmoetingsplaats voor liefhebbers van print en inkt. Een antwoord op de grote vraag naar heus craftmanship.

Petroleum-Zuid is een hotspot rijker. Sven Mes opende er Ctrl Copy, een grafische werk- en ontmoetingsplaats voor liefhebbers van print en inkt. Een antwoord op de grote vraag naar heus craftmanship. Ctrl Copy bezieler Sven Mes vond dat de tijd rijp was om een atelier op te richten voor iedereen die houdt van creëren. Het atelier waar je aan de slag kan met riso-, stencil- en zeefdruktechniek wil de bakermat worden van print en inkt in en rond Antwerpen. Het heeft als doel een ruimte te zijn voor experiment en een locatie waar artistiekelingen elkaar ontmoeten en inspireren.

Workshops en membership

Beginnende grafici of meer ervaren drukkers die hun kennis willen opfrissen, kunnen er terecht voor talloze workshops. Na deze masterclasses of workshops ben je een echte Ctrl Copy Cop en mag je op eigen houtje komen drukken in het atelier.

Artists in residence

Gelauwerde vakmensen en enthousiaste artiesten worden uitgenodigd door het atelier om alle toestellen en materialen naar believen te benutten en hun creativiteit te laten zegevieren. Iedere artist in residence krijgt een expo waar de vervaardigde stukken tijdens deze artistieke periode worden tentoongesteld en verkocht.

Surf voor meer info en afbeeldingen naar de Facebookpagina van Ctrl Copy of de website van het atelier www.ctrlcopy.be/. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content