“Gelukkige verjaardag Knack Weekend”

© Christian Kieckens

Gelukwensen voor een toonaangevend lifestylemagazine.

Omdat we ontzettend fier zijn op het werk van onze printcollega’s die al dertig jaar de lifestylelat hoog leggen, wilden we hen verrassen met gelukwensen van mensen die hen een warm hart toedragen. Gelukkige verjaardag Knack Weekend!
– Het Weekend.be team: David Bitoune, Renske De Maesschalck, Maaike Schwering, Katrin Swartenbroux, Laura Van RoeyKnack Weekend was mijn kindje. Het blad is nu een volwassen dochter geworden die haar eigen weg gaat. Het doet plezier te zien dat ze, zo genietend en betrokken, midden in het steeds veranderende leven staat. Hopelijk zal het blad op zijn zestigste nog steeds even nieuwsgierig en levenslustig zijn.
– Tessa Vermeiren
Hartelijke verjaardagswensen aan heel het team! Na 30 jaar is Knack Weekend nog altijd even verfrissend, baanbrekend en ambitieus als toen het werd opgericht. Zelf heb ik met plezier 20 jaar aan het blad meegewerkt en dat schept een band die ik nog koester, ook vanop een afstand. Ik bekijk elke maand met bijzondere interesse The Black Issue, het project waarmee we indertijd de Merit Award van Medium of the Year wonnen.
– Trui Moerkerke
1560 edities met bijzondere aandacht voor Belgische mode, daar heffen we graag het glas op! Proficiat Knack Weekend!
– Flanders Fashion Institute Na dertig jaar nog altijd een pionier in de lifestylejournalistiek, doe zo voort!
– Stefaan Werbrouck
Als abonnee was het een plezier jullie al die jaren te lezen, als gelegenheidsmedewerker was het een eer af en toe iets voor jullie te mogen schrijven, en tegenwoordig, als collega bij Knack, is het een genoegen om wekelijks samen in hetzelfde plastiekje te zitten. Gefeliciteerd met jullie verjaardag!
– Jörgen Oosterwaal
30 years fresh and still rocking ! Wishing you all the best for the next 30 !
– Alain Gilles

Happy b-day Knack, mijn grootste bron van Belgische mode inspiratie!
– Tiany Kiriloff Het is niet van mij gewoonte om quotes te stelen, maar af en toe heeft iemand anders – Coco Chanel bijvoorbeeld – het al perfect samengevat: “Je ne fais pas la mode, je suis la mode.” Happy birthday, Knack Weekend!
– Ben Van Alboom “En wat staat er straks in jullie modespecial?” Jaar na jaar, seizoen na seizoen heb ik ernaar gepeild tijdens modeweken waarin nog een laatste hand aan die special gelegd moest worden. Ah, die specials en vooral die Blacks… ik was en ben er wel eens jaloers op. Neen, niet omdat ik dat ene interview met die belangrijke designer zelf niet geregeld krijg – gelukkig lukt dat meestal wel – maar omdat, ja, omdat Weekend Knack op modevlak toch aan de top staat. Ik volg het sinds ik abonnee werd tijdens mijn studies in Gent. En het gekke is: Geef ik ergens een lezing over mode, dan word ik al eens ingeleid als modejournaliste van Weekend Knack. Grappig natuurlijk, want ik heb nog nooit voor jullie blad gewerkt. Om maar te zeggen dat wie op niveau over mode schrijft, door de goegemeente aan Weekend Knack gelinkt wordt. Bij deze: happy b-day! En dat we onder collega’s tijdens modeweken nog dikwijls mogen rennen, zweten, lachen, dansen, morren en vooral mogen genieten…
– Veerle Windels Weekend Knack, ik kan me geen Belgie voorstellen zonder jou. Vind je’t erg als ik je op mijn verlanglijst zet tussen wafels, frieten met stoverij, speculoos en de Gentse Feesten? Gelukkige verjaardag! Stay delicious.
– Natalie Joos
Als de wereld nog plat zou zijn, als de dieren nog konden praten en elke dag zondagjosdag was dan zou Knack nog steeds pennen over de wereld zoals ze is maar een geluk dat we al 30 jaar meer mogen lezen en maar goed ook! Gelukkige verjaardag!
– Bartel Van Riet
Al vele jaren mijn wekelijkse cultuur en fashionfix! Still in love!
– Lien Degol
30 jaar oud zijn en er toch nog appetijtelijk uitzien. Proficiat! 26 jaar geleden was ik trouwens al fan. Toen vooral van de prentjes!”
Sam De Bruyn

Van harte gefeliciteerd met jullie 30ste verjaardag. Steeds gevat, beeldend de culturele vinger aan de pols. De beste introductie voor architectuur en design aan een breed publiek. Graag nog 30jaar meer!
– PULSarchitecten

30 rules!
– Wim Ballieu
30x hoera en 30x merci voor alle fijne momenten!
– Wouter Van Vaerenbergh Hoera voor onze grote zus – Steps Magazine
Weekend Knack is 30 jaar aan de top als magazine dat het beste uit de mode- , beauty-, design- en lifestylewereld op een zeer exclusieve manier naar voor brengt. Jullie mogen fier zijn op een fantastisch team dat telkens weer zo vernieuwend en doordacht uit de hoek komt! Van harte proficiat!
– haarstylist Pascal van Loenhout & HbvL creative team

Proficiat aan Weekend Knack! Een parel onder Vlaamse media!
– Katrin Wouters & Karen Hendrix
Woensdag, Weekend-Knack dag, in mijn herinnering zeker sinds 25 jaar een vast ijkpunt in de week.Steeds op zoek naar wat nu telt en zal komen, in veel domeinen. Dat maakt het juist zo boeiend en verrijkend. Ook heerlijke reisreportages ! Gelukkige verjaardag Knack Weekend en dank voor de vele mooie inzichten.
– Isabelle Santens

Voor een blad dat steeds een buitenbeen was, mij niet betuttelde, noch eencellig toesprak. Voor een blad met heerlijke beelden, steeds toonaangevend en een vertrouwde vriend op mijn nachtkast. Gelukkige verjaardag.
– Véronique Goossens
Waaw! 30 jaar! Proficiat aan allen! En dat doen we graag met strijdbare groeten! Tot dan #DIVA’s, wij doen onze hoge hakken aan, we beloven het!
– De Invasie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content