Gebakjes van juweeltjes

Twee Hasseltse juweelontwerpers creÔerden een collectie sieraden om de vingers bij af te likken.

Twee Hasseltse juweelontwerpers creÔerden een collectie sieraden om de vingers bij af te likken. Kleine taarten en gebakjes aan uw vinger of rond uw hals, recht uit de Jewel Bakery.

Kitty Spaenjers en Audi Pauwels smeden al zeventien jaar lang hun eigen juwelen in de Goudsmederij Pauwels-Spaenjers. Acht jaar geleden openden ze naast hun smederij de nieuwe winkel “Multiple” in hartje Hasselt. Deze fungeert als een platform voor jonge juweelontwerpers uit zowel binnen- al buitenland. Naast de traditionele sieraden, die vooral aangekocht worden bij speciale gelegenheden, is daar ook plaats voor meer aparte juwelen. U vindt er leuke hebbedingetjes en echte verzamelstukken.

De ‘Jewel Bakery’ collectie stelden ze speciaal samen voor ‘Multiple’. De serie bestaat uit Doll House-achtige taartjes en Petitfourtjes gemonteerd op ringen of omgetoverd tot oorbellen en hangertjes. Deze schattige collectie is er voor alle leeftijden. Er wordt meestal maar met kleine hoeveelheden gewerkt per collectie, dit maakt de juwelen dynamisch en exclusief. Maar dit betekent ook dat ze snel de deur uit zijn, er vlug bij zijn is de boodschap.Niet getreurd als u zelf niet in Hasselt kan geraken, met het nieuwe homepartyconcept ‘Multiple@home’ komen de sieraden naar u toe.

Ruth Vanden Berghe

Multiple, Maastrichterstraat 66, 3500 Hasselttel: 011/72.32.70

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content