Fantaseer erop los in de Shop of Imagination

In de Shop of Imagination in Gent kan u uw grootste droom in vervulling zien gaan.

Het kleinste huisje van de Graslei in Gent werd gisteren omgetoverd tot de Shop of Imagination. Enkel vandaag nog kan u een miniversie binnenbrengen van uw grootste fantasie en maakt u kans om uw droom in vervulling te zien gaan. Alles is mogelijk in het Tolhuisje.

Een grote droom in minivorm
Gentse BV’s als Luc De Vos, Jan Schepens en Koen Crucke wijdden gisteren dit winkeltje van de fantasie in samen met schepen Mathias De Clerq. Tijdens dit uniek tweedaags evenement kan u een miniversie van uw ultieme droom inleveren. Zo bracht Luc De Vos een miniatuur mee van Sisyfus die bij het omhoogduwen van zijn rots hulp krijgt van anderen, met als onderliggende gedachte dat samenwerking de sleutel is tot een wereld waarin alles kan. Koen Crucke droomt er dan weer van om te mogen zingen in de Opera van Parijs of een voorstelling bij te wonen in de Olympia en bracht een mininaamplaatje mee van het IXde Arrondissement Place de L’Opera.

Shop of Imagination
De Shop of Imagination is een initiatief van Universal Networks International om de naamsverandering van hun SCI FI kanaal te vieren: dat wordt omgedoopt tot Syfy Universal. Met de slogan Imagine Greater sporen ze iedereen aan om hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten en groots te denken…

Op 5 maart maakt Universal Networks bekend van welke gelukkige ze de droom echt zullen waarmaken. Die dag verandert het kanaal ook officieel van naam en dat gaat samen met exclusieve premières zoals seizoen 2 van Stargate Universe, Primeval en Sanctuary. Syfy Universal is op 24/7 beschikbaar in het Pluspakket van Telenet digitale televisie.

Isabelle De Bremaeker

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content