Even een zwembroek uit de automaat halen

Zin in een frisse duik en zwemgerief vergeten? Badkledingmerk Quiksilver en de Amerikaanse hotelketen The Standard hebben er wat op gevonden.

Zin in een frisse duik en zwembroek of badpak vergeten? Badkledingmerk Quiksilver en de Amerikaanse hotelketen The Standard hebben er wat op gevonden. In hun hotels in Miami, LA en binnenkort New York staan automaten waar de gasten zwemgerief kunnen uit halen. De machines zijn gevuld met de nieuwste retro-collectie van Quiksilver. Een credit card en overweg kunnen met een touch screen volstaan.

Quiksilver en de The Standard ontwierpen de collectie zwemshorts samen. Ze combineerden het originele dessin van de badkledij uit de jaren ’70 en ’80 met nieuwe prints geïnspireerd door de Standard Hotels. De shorts mixen dus new-wave/post punk met een kleurrijke en flashy surfstijl. Leuk detail: de zwemshorts hebben een ceintuur waarop de adressen van de vijf leukste bestemmingen in de buurt zijn aangebracht. Vrouwen kunnen uit de automaat de “Standard Issue” bikini halen, een heruitgave van het allereerste Quiksilver-bikinimodel.

De hele retrocollectie is ook te vinden op www.shopthestandard.com en in de boetieks van The Standard.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content