Eigentijdse lifestylebeurs voor ecoproducten

Ook de tweede editie van Ecopop is op een hippe leest geschoeid.

Met Ecopop ontstond vorig jaar een eigentijdse lifestylebeurs voor eco- en bioproducten, en ook de tweede editie is op een hippe leest geschoeid.

Aanstaande zaterdag en zondag wordt Kortrijk Xpo de plek om bedrijven, ngo’s en verenigingen te ontdekken, al belooft het programma het u nog moeilijk te maken: met lezingen, workshops, kookdemonstraties, een ecobioscoop en aangepaste kinderanimatie zit de tweedaagse goed vol.

Ondertussen zien nieuwe initiatieven het licht, zoals het Ministerie van Ideeën van Low Impact Man Steven Vromman en Iloveeco.be, een webgids.

Modellen gezocht

Bezoekers leggen thuis alvast hun benodigdheden klaar: een energiefactuur, om ter plaatse de overstapmogelijkheden te bekijken, oude kleding, die omgeruild of gerestyled kan worden bij Swishing, en afgedankte boeken, die u op de stand van De Kringwinkel / De Kringloopwinkel andere literatuur opleveren.

Voor de modeshow, die op zaterdag 5 februari in de namiddag plaatsvindt, worden nog twee vrouwelijke modellen (maatje 34-36)gezocht. Geïnteresseerden sturen zo snel mogelijk een mailtje mét foto op naar info@ecopop.be.

Wim Denolf

Ecopop, op 5 en 6 februari in Kortrijk Xpo. Info: 051 24 88 48

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content