Eerste vaginaverkiezing ter wereld gaat van start

Een Venezuelaanse schone dingt mee naar de prijs van Beauty Queen. © Reuters

Brian Sloan, uitvinder van allerhande seksspeeltjes organiseert een wedstrijd om zo te weten te komen wat mannen nu juist een mooie vagina vinden. En nee, het lijkt geen grap.

Sloan bracht eerder ook al de Autoblow, een groot uitgevallen thermos met een strakke, mondvormige opening – you get the picture – op de markt. “Because I care about people.” Deze man gaat nu ook op zoek naar ’s werelds mooiste vagina.

Een echte vagina

Voor zijn nieuwste speeltje, de RoboTwat (of de TwatBot, daar is hij nog niet helemaal uit), zoekt hij de vagina waar mannen het meeste plezier uit zullen halen en waardoor ze zullen vergeten dat ze betrekking hebben met een robot. En dat hoeft helemaal geen pornomodel te zijn, benadrukt Sloan, want hij is fan van alle soorten vagina’s. Een beetje raar is het dus wel, maar een échte vagina als mal voor een seksspeeltje zou wel het beeld over vagina’s kunnen bijstellen: ze bestaan nu eenmaal in alle soorten en maten, terwijl huidige seksspeeltjes met een irreëel stockmodel werken.

Trip richting L.A.

Vrouwen die willen meedoen, moeten een foto insturen van hun vagina terwijl ze er een papiertje bij houden waarop staat #AutoblowVaginalBeautyContest. Vervolgens kan iedereen die wil zijn (of haar) stem online uitbrengen. De drie winnaars krijgen een geldsom en een trip naar Los Angeles cadeau. Niet om te gaan citytrippen, wel om een 3D-scan te laten maken van je vagina, zodat die later kan worden omgevormd tot seksspeeltje.

Jij ziet een trip naar Los Angeles wel zitten en denkt dat je vagina een missenkroontje verdient? Stuur dan voor 10 juli een foto van je zuidelijke regionen in op de site van Vagina Contest. Je hebt al zestien tegenstanders om te verslaan. Succes!

Hier is overigens het filmpje waarin Brian Sloan het allemaal zelf nog eens uitlegt, maar u weze gewaarschuwd: wij hebben de hierboven informatie flink gefilterd.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content