Eerste Belgische borstvoedingsboetiek opent de deuren

© Boops 'n Burps

Happy boobs make happy people. En dus opent Roeline Ham de allereerste Belgische borstvoedingsboetiek.

Op 12 juni opent in Dilbeek de eerste borstvoedingsboetiek. De winkel biedt spullen aan die een vrouw nodig heeft vanaf de prille fase van de zwangerschap tot een hele tijd na de geboorte van het kindje.

Eigenares Roeline Ham, bio-ingenieur en zus van Studio Brussel-presentator Otto Jan Ham, inspireerde zich op het concept van Upper Breast Side, de eerste borstvoedingswinkel in Manhattan, New York.

Ham verbleef enige tijd in de stad en toen ze zwanger was kon ze met al haar vragen en voor haar benodigdheden terecht bij deze specialisten.

Eenmaal terug in België viel het haar op hoe moeilijk het is om hier al de spullen te vinden die je nodig hebt. Met de opening van haar eigen winkel wil ze daar iets aan doen.

Happy boobs

Graag helpt ze ook enkele hardnekkige clichés de wereld uit, namelijk dat werk en borstvoeding nauwelijks te combineren zijn, dat borstvoeding geven plantrekkerij is en dat een borstvoedings-bh een onflatterende look heeft.

Boobs ’n Burps biedt een stijlvol alternatief en staat de mama’s met het nodige advies bij. Want borstvoeding is best wel hip. De slogan is niet voor niets: happy boobs make happy people.

Laura Van Roey

Boobs-‘n-Burps Concept store, Itterbeeksebaan 157, 1701 Dilbeek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content