eBay strikt zeven ontwerpers voor geschenkencollectie

De veilingsite eBay verkent nieuw terrein en lanceert, in samenwerking met zeven ontwerpers, een exclusieve collectie geschenken.

eBay, het wereldwijde handelsplatform op het internet, lanceert een exclusieve collectie geschenken. Hiervoor werkt eBay samen met niet minder dan zeven ontwerpers. Deze ontwerpers zijn Billy Reid, Chris Benz, Fallon, Jonathan Adler, Ruffian, Steven Allen en Tibi.

De zeven ontwerpers zullen samen meer de veertig geschenken ontwerpen. De collectie zal bestaan uit kleding voor mannen en vrouwen, juwelen, accessoires en interieurgeschenken. De prijzen voor de objecten variëren tussen de veertig en tachtig euro. Om een exclusief geschenk te kopen hoef je dit keer niet te bieden, ze zijn allemaal voorzien van het knopje ‘koop nu’. Bovendien worden de aankopen van de geschenkencollectie gratis verzonden over de hele wereld. De collectie zal wereldwijd gelanceerd worden op de site van eBay in november. Misschien ligt er dan wel zo’n exclusief eBay-geschenk onder jouw kerstboom?

Daarnaast stellen de zeven ontwerpers ook een shopping-list samen, waarin ze een selectie maken van hun favoriete items op de site van eBay.

eBay en mode

De grootste online markt, eBay, verkent nieuw terrein en wil op modegebied ook innovatief en origineel uit de hoek komen. De website is er populair voor de verkoop van (designer) tweedehandskleding en eBay ging de mogelijkheid om ‘iets met mode te doen’ verder onderzoeken. Zo ontwierp Derek Lam een collectie voor eBay en ook ontwerpers als Narciso Rodriguez, Alexander Wang en Rebecca Minkoff hadden exclusieve overeenkomsten met eBay. En nu lanceert eBay een geschenkencollectie in samenwerking met zeven ontwerpers. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content