Dromenplatform ‘Dreamdrop’ gelanceerd: we moeten blijven dromen

© -

Een soort van Pinterestpagina waar je naar hartenlust je dromen kunt neerpennen en visualeren. ‘Omdat dromen en in je dromen geloven belangrijk is’, klinkt het bij oprichtster Elfi De Bruyn.

We zullen nail artist Elfi De Bruyn nooit kunnen betrappen op een gebrek aan optimisme. Nu lanceert ze haar allernieuwste project, namelijk een platform waarop iedereen zijn dromen kan delen. ‘Toen ik met mijn vriendinnen samenzat, betrapten we onszelf erop dat we vaak excuses zoeken om dromen teniet te doet. Te weinig tijd, te weinig geld of een gebrek aan zelfvertrouwen’, vertelt Elfi. ‘Daarom wil ik met Dreamdrop mensen wel tot actie brengen.’

‘Eerst en vooral is het belangrijk om te weten wat je wilt, vervolgens kan je gaan visualiseren en daarna moet je aan het werk’, verduidelijkt ze het opzet. Op het online platform kan je een soort van Pinterestbord aanmaken met inspiraties voor je droom, die je dan aanvult met een duidelijke visie over je droom en wat je wilt bereiken.

De actualiteit bezorgt ons dezer dagen een slecht gevoel, daarom is het belangrijk om vast te houden aan positieve verhalen. Dromen helpt ons al een stap in de goede richting.(AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content