Douchen? Eerst zwerfvuil opruimen!

© LimaFoods

Gezonde en biologische voedingsmiddelenfabrikant Lima bouwde een speciale douche op het strand van Wenduine. Deze stranddouche werkt enkel wanneer je afval in de bijhorende vuilnisbak werpt.

Lima wil mensen aanmoedigen om het strand weer proper te maken. “Als we de handen in elkaar slaan, kunnen we samen iets doen aan de “plastic soup” die onze zeeën en oceanen vervuilt en onleefbaar maakt voor miljoenen dieren”, klinkt het bij het merk.

Om hun wens onder de aandacht te brengen plaatste Lima een ecologische douche op het strand van Wenduine die er de hele zomervakantie zal blijven staan. Strandgangers die afval in de bijhorende vuilnisbak gooien, kunnen genieten van een welverdiende verfrissing.

Bovendien kan je zo’n douche ook in je eigen achtertuin plaatsen – of je wacht tot Lima het voor jou doet natuurlijk. Want wie zelf een opruimactie organiseert en hiervan een voor- en na-foto deelt via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #limacleanup, maakt kans om een ecologische tuindouche te winnen. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content