Documentaire over Kate Moss in de maak

© Reuters

De nanny van Kate Moss getuigt in een documentaire.

Supermodel Kate Moss geeft haar oppas de toestemming om haar verhaal te vertellen in een nieuwe documentaire over enkele Britse beroemdheden. Dat schrijft The Daily Mail. Kate Moss verleent op die manier haar medewerking aan een documentaire over haar en een aantal andere Britse sterren. De documentaire van Channel 4 gaat over The Primrose Hill Set, een verzamelnaam voor een groep Britse celebs die beroemd zijn geworden in het midden van de jaren negentig. Ze stonden vooral bekend om hun wild gedrag en hun extravagante feestjes in de Londense wijk Notting Hill. De Britse roddelpers was dol op de feestbeesten en hun foto’s stonden nadien in alle bladen.

De oppas van het dochtertje van Kate Moss en tevens haar goede vriendin, Mary Davidson, zal alvast een boekje opendoen over het privé leven van het Britse topmodel. Davidson is tevens de moeder van Kate’s goede vriendin Sadie Frost. De 63-jarige oppas is al sinds 2008 de vaste nanny van Lila Grace, het 11-jarige dochtertje van Kate Moss, en is dus heel goed op de hoogte van het doen en laten van het topmodel.

Niet alleen Kate Moss maar ook acteur Jude Law en zijn ex-vrouw Sadie Frost zullen te zien zijn in de documentaire. Ook zangeres en ontwerpster Pearl Lowe, zanger Noel Gallagher en sterrenfotografe Debbi Clark werden gevraagd voor de docufilm. “We hebben geen idee of we eerder bang of juist gevleid moeten zijn. Het zal zeker en vast interessant worden en er zullen wel expliciete beelden worden getoond. Maar let op, nu we ouder zijn en allemaal moeder zijn geworden zijn we saai en gevoelig”, verklaart Clark. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content