Dit weekend wordt Knokke de modehoofdstad van België

© Knokke Fashion Weekend

De eerste editie van Knokke Fashion Weekend (#KFW16) vindt plaats op 11, 12 en 13 maart 2016. “Ons doel is om de glamour van het oude, legendarische Knokke terug tot leven te brengen”, zegt initiatiefnemer John Noseda. Het wordt een driedaagse boeiende mix van mode, cultuur, muziek, film en food.

Op vrijdag wordt het startschot gegeven voor de in-crowd; op zaterdag en zondag kan het grote publiek genieten van het eerste Knokke Fashion Weekend. “We hebben een boeiende selectie gemaakt van designerboetieks die deelnemen, maar ook streetwear stores en restaurants doen mee. Allen bundelen de krachten tijdens een weekend gevuld met evenementen, modetrends en exclusieve feestjes”, vertelt oprichtster Laurence Morel. Morel’s partner John Noseda vult aan: “Met Knokke Fashion Weekend willen we een fashion forward publiek lokken naar deze kuststad en hen in de watten leggen met diverse dag- en nachtactiviteiten voor een onvergetelijke beleving.”

Iedereen kan aanstaand weekend dus naar Knokke afzakken en gratis de Fashion Route volgen die de organisatie voor hen uitstippelde. Je kan er terecht bij een dertigtal modewinkels, galeries en horecazaken die voor de gelegenheid volledig in feeststemming baden.

Op zaterdagavond gaat het feest gewoon verder in het Casino van Knokke, waar Kitsch Club en Magic een modieus dansfestijn leiden. Bioscoop Beverly Screens vertoont intussen Jeremy Scott, the people’s designer. Dit is overigens de enige gelegenheid om deze documentaire over de flamboyante modeontwerper op groot scherm te bekijken in de Benelux.

Alle informatie kan je vinden op www.knokkefashionweekend.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content