Dit verwaarloosde hondje is het nieuwe ‘gezicht’ van modelabel Karen Walker

De spaniël Toast © Instagram

Elke dag wordt er wel een nieuwe ambassadrice of muse aangekondigd voor de vele campagnes van mode- en beautylabels. Maar deze wilden we jullie niet onthouden: een verwaarloosd hondje schopt het tot Instagrambekendheid én model.

De Nieuw-Zeelandse ontwerpster is sowieso geen fan van doordeweekse modellen. Karen Walker schakelde nog nooit een reguliere bekendheid in als gezicht van één van haar reclamebeelden. Dat ze voor de spaniël Toast kiest, is echter wel een verrassing.

Het hondje is echter geen totale onbekende voor het wereldwijde web, want met haar Instagramprofiel ‘ToastMeetsWorld’ heeft hij meer dan 158000 volgers. Het hondje hangt er wat de verwende fashionista uit en dat levert haar dus een resem fans op.

Het verhaal van de spaniël is er echt eentje van ‘The American Dream’, want Toast werd in wrede omstandigheden door haar huidige baasje gered. ‘We zochten een model dat perfect matchte met het karamelkleurige palet van de collectie én iemand waarvan de haren perfect tot hun recht zouden komen in de windmachines’, vertelde Karen Walker aan Glamour. Het label doneerde ook een som geld aan een goed doel dat de slechte omstandigheden in broodfokkerijen aanklaagt. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content