Diesel en Ducati brengen motorfiets uit

© ducati

Het modelabel lanceert een herwerkte versie van de Ducati Monster 1100EVO.

Modelabel Diesel en motormerk Ducati bundelen de krachten en lanceren een nieuwe motorfiets: de Monster Diesel, die gebaseerd werd op de iconische Ducati Monster 1100EVO.

De Monster Diesel is Renzo Rosso’s interpretatie van Ducati’s iconische Monster motorfiets, waar de Diesel voorman zijn eigen urban en militaire accenten aan toevoegde.

Voor de gelegenheid ontwierp het Diesel team ook een capsulecollectie met bijpassende motorjacks, T-shirts en jeansbroeken. Alle stukken worden gekarakteriseerd door strakke technische details en gedurfde Diesel graphics zoals de rubberprints. De kleuren van deze collectie zijn voornamelijk zwart, grijs en wit.

Dat een motormerk gaat samenwerken met een modelabel dat de naam Diesel draagt is redelijk voor de hand liggend. De samenwerking tussen beide Italiaanse merken begon al in 2011 toen Diesel het Ducati Team in de MotoGP sponsorde. (YU)


De Monster Diesel wordt op 22 maart gelanceerd in de Dieselstore in Rome en is vanaf eind juli te koop in de Ducatiwinkels. De kledingcollectie zal vanaf half april beschikbaar zijn in de Dieselstores, de Diesel online winkel en in een selectie van de Ducati dealers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content