Diane von Fürstenberg gaat op zoek naar ambassadeur in realityshow

© Reuters

De ontwerpster, die in België geboren werd, lanceert een realityshow waarin ze op zoek gaat naar een ambassadeur voor haar label. Dat meldt Fashionista.com.

De ontwerpster, die in België geboren werd, lanceert een realityshow waarin ze op zoek gaat naar een ambassadeur voor haar label. Dat meldt Fashionista.com.

Realityshows over mode schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch pakt Diane von Fürstenberg het iets anders aan als de shows die op zoek gaan naar het nieuwste model of een getalenteerde ontwerper. Von Fürstenberg zet namelijk een docu-serie ‘voor de millennial fashionista’ op poten waarin op zoek gegaan wordt naar een ambassadeur voor haar eigen label.

Taken van een ambassadeur

Wat de taken van een ambassadeur van een merk precies inhouden, is niet meteen duidelijk, maar het klinkt alleszins als een boeiende job. Meestal worden celebs of It girls ingeschakeld om een label te vertegenwoordigen, maar von Fürstenberg gaat op zoek naar iemand die nog niet in de spotlights staat om haar merk te promoten.

Intelligent, gedreven en jong

Het merk is op zoek naar ‘een intelligente en gedreven fashionista die 20-25 jaar oud lijkt en geïnteresseerd is om de mode-industrie van binnen en van buiten te leren kennen.’ Om je in te schrijven moet je dus van het vrouwelijke geslacht zijn en er als een jonge twintiger uitzien. Er zijn geen vereisten op gebied van studies of werkervaring, dus iedereen met een gezonde dosis interesse in mode kan zich kandidaat stellen.

Volgens een woordvoerder van het merk zal de serie op een grote Amerikaanse kabelzender worden uitgezonden. De opnames zijn gepland voor het voorjaar van 2014 en zullen zes tot acht weken in beslag nemen. Wie wil deelnemen aan de selecties kan zich kandidaat stellen door te mailen naar SLFashionSeries@gmail.com. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content