Deze datingsite zoekt de prins op het witte paard voor Disneyliefhebbers

© Disney

In de categorie ‘nieuws dat de meest koude harten zal verwarmen’: er is een datingsite opgericht specifiek voor Disneyliefhebbers. MouseMingle maakt de horizon van single Mickey-fans breed.

De prins op het witte paard of de prinses die het schoentje past – ze zijn niet gemakkelijk om te vinden. Anno 2015 worden we overspoeld door nichedatingsites die ons helpen om onze droomprins – of prinses te vinden. Disneyfanaat Dave Tavres toverde daarom MouseMingle tevoorschijn: een datingsite exclusief voor Disneyliefhebbers.

Minnie en Mickey

De site schuwt traditionele datingsitevragen en polst in de plaats naar jouw favoriete liedjes, films en figuurtjes uit de animatiewereld van meneer Muis: is jouw toekomstige een Pluto-persoon of eerder een Aristokatten-mens?

MouseMingle belooft je zo jouw ’toekomstige Minnie en Mickey’-scenario. Dave Tavres kwam op het idee na een bezoekje aan Disneyland. ‘Ik heb andere datingsites uitgetest maar ik slaagde er nooit in een vrouw te vinden die evenveel van Disney houdt en in de buurt woont’, vertelt Tavres aan Mashable.

Specifieke interesses

De site is niet de eerste romantische webstek die zich focust op een heel specifieke interesse. EquestrianCupid is bijvoorbeeld een exclusieve gemeenschap voor cowboys en cowgirls, bij Purrsonals kan je snoezig spinnen met rasechte kattenpersonen, en de gebruikers van ClownDating verkiezen een rode feestneus en hebben waarschijnlijk nog nooit ‘It’ van Stephen King gelezen. In tijden van glutenmiserie kan je naar jouw gedroomde alleenstaande foodie op zoek op Singles With Food Allergies. Zo blijkt: op elk potje past echt een dekseltje.

Of je bij MouseMingle een man als Gaston in jouw provinciedorp zal vinden, is nog maar de vraag. Er is ook geen garantie dat Cruella De Vil niet op jouw pad komt. Maar ineens spontaan, kan er iets ontstaan. En dan kan je weg van het paleis, de wereld zien dankzij een nieuw begin.

via GIPHY

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content