Devi-Shri van Be-Angeled brengt eerste boek uit

Al enkele jaren heeft Devi-Shri een unieke vintageshop ‘Be-Angeled’ in het hartje van Gent. Haar passie brengt ze nu uit in boekvorm.

Founder van Be-Angeled in Gent, Devi-Shri Vancoillie ‘takes it to another level’. Al vier jaar baadt zij de populaire vintagewinkel succesvol uit waar je terecht kan voor een unieke collectie vintagekleding en zelfontworpen juwelen. Haar passie brengt ze nu uit in boekvorm.

Be-Angeled, Made With Love is een praktisch boek voor iedereen die van DIY (Do-It-Yourself) houdt en weg is van de typische Parijse boudoirstijl. Maar ook stijltips, deco- en culi-ideeën liggen er voor het rapen. Zoals de titel al aangeeft: het boek is met veel liefde gemaakt want naast het schrijven heeft miss Vancoillie alle foto’s eigenhandig gemaakt. ‘Ik heb me ontzettend geamuseerd tijdens het maken van dit boek. Het cupcake-hoofdstuk vond ik fantastisch om samen te stellen: gezellig samen met een vriendin in de keuken alles uitproberen en proeven,’ vertelt ze enthousiast aan Het Nieuwsblad.

DIY Valentijn

Het op en top vrouwelijke hebbeding bevat eveneens een apart hoofdstuk over Valentijn. Heel toepasselijk en handig wanneer je zelf nog iets in elkaar wil knutselen. Zoals ondeugende nipple pasties of gepimpte lingerie.

Deze roze lifestylegids waar Devi-Shri zelf op de cover prijkt kun je vanaf februari verkrijgen voor € 24,95 in Fnac en De Standaard Boekhandel. Ook kun je zelf de shop gaan ontdekken: Be-Angeled Private Shop in de Rabotstraat 1-7 in Gent. (JJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content