De Vitrine is toe aan vijfde editie

72 winkelinitiatieven voor een dag onder hetzelfde dak.

De Vitrine opent ook dit jaar weer de deuren in Brugge. Het tweejaarlijkse pop-up winkelcentrum biedt een dag lang onderdak aan de leukste winkelinitiatieven van Belgiƫ en Nederland.

In La Brugeoise zullen deze editie maar liefst 72 standhouders hun waar tentoonstellen aan kooplustige bezoekers. Het gamma is breed: decoratie, interieur, heren- en dameskledij, speelgoed en accessoires; zowel jong als oud vindt hier zijn gading. De Vitrine hanteert dan ook het ‘gemakkelijk shoppen’ concept: onder een dak krijg je verschillende eigentijdse Belgische en Nederlandse winkels, webshops en ontwerpers te zien.

Lola Life Lines, Ambrosius Smet, Mayenne Nelen, Mis-En-Plis, Vermiljoenshop, Manufactuur, Hilde Groven en Karolien Verstraeten zijn slechts enkele namen die je tijdens De Vitrine kan ontdekken. De bar met dj Swoolish zorgt alvast voor een aangename sfeer. Kinderen tussen 5 en 12 jaar die geen zin hebben in winkelen kunnen knutselen in Atelier Octopus, en voor de allerkleinsten is een borstvoedingshoek beschikbaar. (KD)

De Vitrine vindt plaats op zondag 25 maart 2012 van 10 tot 18h in het industriƫle pand van La Brugeoise in Brugge. www.devitrine.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content