De surfacademie

Van 14 tot 17 juli krijgen jongeren in Knokke-Heist een gratis surfinitiatie van de O’Neill Surf Academy.

Sinds zijn oprichting in 1996 gaf de O’Neill Surf Academy wereldwijd al twaalfduizend jongeren een surfinitiatie. In BelgiÔstaat de eerste editie voor de deur in het Surfers Paradise in Knokke-Heist: van 14 tot 17 juli krijgen jongens en meisjes tussen zes en zestien jaar er gratis een surfinitiatie. O’Neill-riders uit binnen- en buitenland staan in voor de begeleiding.

Meisjes met een hart voor water én mode wacht ondertussen een surfkamp in Bredene. Drie dagen lang stalt het kleurrijke kledinglabel Roxy er zijn surfplanken uit, met op het programma niet alleen golfsurfen, powerkite, beachvolley en beachrafting, maar ook workshops over styling en modestudies. Daarvoor zorgen Mieke Mertens, zelf Roxy-rider, en de Gentse academie.

Het kamp eindigt met de deelnemers op de catwalk en een beachparty. De iglotenten op het strand bieden plaats aan veertig meisjes vanaf veertien jaar.

Lien Lammar

O’Neill Surf Academy, 14 tot 17 juli, Knokke-Heist/ 6 tot 8 augustus, Bredene. U reserveert gratis via www.ticketnet.be, voor het Roxy-kamp (100 euro, volpension) via melissa.joostens@quiksilver-europe.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content