De finalisten: personal

Ontdek de finalisten van de categorie personal.

70percentpure

Nu de kleine Juliet in het leven van Stephanie Duval is gekomen, kreeg haar stijlvolle blog nog een extra persoonlijke touch en past hij perfect in de categorie personal.

Anke schrijft het neer

Anke Wauters levert met haar blog maatschappelijke relevante onderwerpen aan. Ze combineert een vlotte, af en toe humoristische pen met herkenbare verhalen. Haar pijnlijk eerlijke verhaal over bodyshaming bereikte meer dan een half miljoen lezers.

Darons & Daronnes

Het originele concept van Darons & Daronnes brengt een ode aan het ouderschap, maar je hoeft zelf geen ouder te zijn om deze blog interessant te vinden.

De Grauwe Gekheid

Kort en bondig, meer hoeft het niet te zijn. Sarah De Grauwe is heerlijk maatschappijkritisch met een kwinkslag.

Endearment endure

Laura Willems neemt haar lezers mee op een leuke reis en laat hen wegdromen dankzij de mooie foto’s. Wij waren vooral fan van haar speeddates: een tof concept waarbij zij inspirerende mensen in de spotlights plaatst.

Inkelspielchen

Een boeiende inkijk in het leven van een single mom zonder zelfmedelijden. Wij hadden het lastig om het scherm te sluiten, Inkelspielchen heeft het in zich om je de tijd te laten vergeten.

Ktrien

Ktrien is een verzameling van ontwapenend eerlijke en herkenbare gedachtengangen van Katrien Joossen. De hilarisch kinderlijke tekeningen in Paint toverden een glimlach op ons gezicht.

Le coeur a marée basse

Wij waren van onze sokken geblazen door de prachtige tekeningen die herkenbare beslommeringen van moeders in beeld brengen. Al zijn de beeldverhalen ook het lezen waard voor mensen die (nog) niet in hetzelfde schuitje zitten.

Ljosmyndun

Thomas Smolders vat de koe bij de horens, zo komt hij op boeiende plekken terecht en bezorgt hij ons telkens mooie menselijke verhalen.

Tales from the Crib

Kelly Deriemaeker is een gevestigde waarde en kan rekenen op een trouwe schare fans. Wij houden ervan om mee te kijken in haar leven en haar eerlijke verhalen te lezen.

Stem op jouw favoriet via het stemformulier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content